Extra glasbollen tijdens feestperiode

0

Ook tijdens de eindejaarsperiode garandeert intercommunale Verko de ophaling van het afval. “De op de afvalkalender vermelde ophaalrondes gaan, onder voorbehoud van extreme weersomstandigheden, door zoals voorzien. De recyclageparken en kringloopwinkels zijn gesloten op maandag 25 december 2017 en er geldt een uitzonderlijke regeling op vrijdag 5 januari 2018”, aldus Anika Buyst van Verko.

Omdat tijdens de eindejaarsperiode de aanvoer van glazen flessen en bokalen sterk toeneemt, liet Verko extra glasbollen plaatsen op onder meer de onderstaande locaties. De extra glasbollen blijven tot en met 31 januari 2018 staan.

  • Sporthal Oudegem,
  • Begijnhoflaan in Dendermonde
  • Mechelsesteenweg in Dendermonde
  • Breestraat in Sint-Gillis
  • Meysveld/Opwijksestraat in Lebbeke