Jeugdige lezers welkom op voorstelling jeugdboek ‘De Verdwenen Medaille’

Sarah Sarah Verhasselt stelt op zaterdag 26 maart haar eerste jeugdboek ‘De Verdwenen Medaille’ voor.

In 2017 won Sarah Verhasselt de Averbode Verhalenprijs voor haar Vlaams Filmpje ‘Een miljoen voor middernacht’. Tegelijk kreeg ze ook de Persprijs van de stad Dendermonde. In 2021 schreef ze een tweede Vlaams Filmpje: ‘De joyrider’.

Nu brengt ze haar debuut ‘De verdwenen medaille’ uit. Het is een spannend en grappig jeugdboek voor kinderen vanaf 10 jaar. Zaterdag 26 maart om 11 uur stelt ze haar boek voor in de bibliotheek in Dendermonde. Lezers vanaf 10 jaar zijn zeker welkom!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord