Zoek

Zenith wint provinciale fotowedstrijd

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith wint de fotowedstrijd ‘Das mijn vereniging’ georganiseerd door het provinciebestuur. Het jeugdhuis haalde liefst 3.016 stemmen. De tweede prijs gaat naar Mobiele speelpleinwerking Pieto!nk uit Hamme.

“Met deze campagne willen de steunpunten vrijwilligerswerk verenigingen in de kijker zetten. Verenigingen werden opgeroepen om een aantrekkelijke, gekke, toffe, leuke foto van hun organisatie op te laden op de website www.dasmijnvereniging.be. Bezoekers konden stemmen op de leukste foto”, meldt gedeputeerde Eddy Couckuyt.

“Op de website konden verenigingen op basis van de ingestuurde foto ook eigen promotie- en wervingsmateriaal aanmaken. De twee winnaars krijgen een gedrukt promotiepakket. Voor de vrijwilligersploeg van de organisatie met de beste foto is er nog een extraatje: een daguitstap in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie