Zoek

Pamo Metaalwerken verhuist naar Hoogveld

Pamo Metaalwerken

Dendermonde – Na Transport Macharis, Kris De Leeneer, Veldeman Aannemingen, Van Houwe, Rental Pumps en Sanders Parts is Pamo Metaalwerken uit Buggenhout de volgende onderneming die voor Hoogveld J kiest als nieuwe vestigingsplaats.

“Pamo Metaalwerken is gespecialiseerd in metaalconstructie en stelt momenteel in Buggenhout 24 werknemers tewerk. Omwille van de constante groei en de ontbrekende uitbreidingsmogelijkheden op de huidige site besluit het bedrijf zich te herlokaliseren en zijn activiteiten verder te zetten op het regionaal bedrijventerrein Hoogveld J in Dendermonde dat werd ontwikkeld door intercommunale DDS”, meldt Anika Buyst van DDS.

“Met een doordacht ontwerp voor het nieuwe bedrijfsgebouw op een perceel met een oppervlakte van 15.035 m² wil Pamo Metaalwerken een rendementsverhoging realiseren en de tewerkstelling uitbreiden. De grondwerken op het nieuwe terrein zullen waarschijnlijk midden maart 2015 starten. Het zal dus nog enkele maanden duren vooraleer de effectieve verhuis kan plaatsvinden. Op het Hoogveld J in Dendermonde is er na de komst van Pamo Metaalwerken nog 18.400 m² ruimte beschikbaar.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie