Terrasjesradio zendt uit vanop Grote Markt

0

Nog tot donderdag 10 augustus kan je op 88.1 FM online stadsradio RockFM beluisteren. Op donderdagavond neemt ‘Terrasjesradio’ de frequentie over. RockFM, een initiatief van stadgenoot Jeroen Gorus, is actief sinds 2015.

“Zoals je weet wordt de Grote Markt op 10 augustus omgetoverd tot een heus strand, met alles erop en eraan. En dezer dagen hoort bij een strand ook een radiozender”, aldus Jeroen Gorus.


“Je zal dus op ons strand ook een glazen studio aantreffen waarin radio gemaakt wordt en dit wordt dus ook wel degelijk écht uitgezonden. Wie aanwezig is op de Grote Markt zal zijn of haar favoriete zomerplaat kunnen aanvragen in de studio.”

Jeroen Gorus: “In de week voorafgaand aan dit event gaat de zender al in de lucht. De antenne zal fier bovenop het stadhuis pronken.”

“Je zal dan de hele week kunnen luisteren naar RockFM, een zender die exclusief de beste pop en rock draait van het prille begin in de jaren 50 tot vandaag, met een stevige voorliefde voor producties uit eigen land. Op donderdagavond verandert de zender dan in ‘Terrasjesradio’.”