Dendermondse orgelmuziek op CD

orgel dendermonde

Dendermonde – Dat Dendermonde en Sint-Gillis het decor zijn voor de Vlaamse orgeldagen vandaag en morgen, dat kon je hier al een tijd geleden lezen.

Nu komt er ook een CD voor de fans die de Dendermondse orgelklanken mee naar huis willen nemen. De muziek op de CD is gespeeld door organiste Lieve Van de Rostyne op het pas gerestaureerde historische orgel in de Dendermondse O-L-Vrouwekerk.

Het schijfje is een uitgave van de vzw Het Orgel in Vlaanderen en is te koop in de Dendermondse musea voor 14 euro. Wie liever het werk thuis in de bus ontvangt, kan 15 euro overschrijven op rekeningnummer 000-0025227-07 van het Gemeentebestuur Dendermonde met vermelding musea – CD-orgelmuziek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord