Thuisbegeleidingsdienst ’t Kompas bestaat 15 jaar

Dendermonde – De thuisbegeleidingsdienst ’t Kompas is vijftien jaar actief in Dendermonde. Op vrijdag 28 september wordt dit gevierd met een academische zitting.

“Al vijftien jaar begeleiden we binnen Bijzondere Jeugdzorg gezinnen met opvoedingsmoeilijkheden. We willen stilstaan bij de evolutie die we doormaakten en de uitdagingen voor de toekomst. Naast de feestviering wilden we er ook een leermoment van maken, zinvol voor ons begeleidingswerk maar ook voor andere collega’s uit de hulpverlening, zowel binnen als buiten Bijzondere Jeugdzorg”, e-mailde Bene Defleur.

’t Kompas nodigde psychotherapeut Sabine Vermeire uit om te reflecteren over de aangeboden hulpverlening. Haar spreekbeurt start om 14 uur en vindt plaats in zaal Steenpoort aan de Kerkstraat. Meer informatie: info@tbtkompas.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie