Zoeken

Thuisbegeleidingsdienst ’t Kompas bestaat 15 jaar

Dendermonde – De thuisbegeleidingsdienst ’t Kompas is vijftien jaar actief in Dendermonde. Op vrijdag 28 september wordt dit gevierd met een academische zitting.

“Al vijftien jaar begeleiden we binnen Bijzondere Jeugdzorg gezinnen met opvoedingsmoeilijkheden. We willen stilstaan bij de evolutie die we doormaakten en de uitdagingen voor de toekomst. Naast de feestviering wilden we er ook een leermoment van maken, zinvol voor ons begeleidingswerk maar ook voor andere collega’s uit de hulpverlening, zowel binnen als buiten Bijzondere Jeugdzorg”, e-mailde Bene Defleur.

’t Kompas nodigde psychotherapeut Sabine Vermeire uit om te reflecteren over de aangeboden hulpverlening. Haar spreekbeurt start om 14 uur en vindt plaats in zaal Steenpoort aan de Kerkstraat. Meer informatie: info@tbtkompas.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie