Onderhoudswerken spoorlijn in Sint-Gillis

Sint-Gillis – Infrabel, de beheer van het spoornetwerk, laat weten dat er onderhoudswerken gepland worden op de lijn 60 in Sint-Gillis. Men zal er rails en dwarsliggers vernieuwen. Deze werken zijn voorzien vanaf 8 oktober en moeten noodgedwongen ’s nachts en/of in het weekend uitgevoerd worden omdat het treinverkeer op deze drukke spoorlijn niet kan onderbroken worden Infrabel zal al het mogelijke doen om eventuele geluidshinder tot het strikte minimum te beperken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie