Eerste Dendermondse Hip-Hop CD

Sint-Gillis – Nu vrijdag, 17 oktober, stelt het Dendermondse hip-hop collectief Nasta & NiZ hun debuut-CD ‘Binnenstebuten’ voor in Jeugdhuis Zenith. Nasta, die eigenlijk Filip Korte heet, en NiZ, echte naam Niels Van Malderen, werkten een jaar lang aan hun troetelkind, en komen nu de studio uit om het aan het Dendermondse publiek voor te stellen.

echoespers.jpg

De eigen sound van Nasta & NiZ omschrijven ze zelf als “soulful, melodieus, rechtuit en stevig”. Hij wordt alvast gesmaakt door artiesten uit België en Nederland. Hun eerste CD bevat 8 nummers, allen in het Nederlands, die variëren van van relaxte tot hard pompende beats, catchy hooks.

Wie op voorhand al eens wil proeven van de Dendermondse klanken, kan terecht op http://www.myspace.com/nastaendeniz.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord