Zoeken

KV Sint-Gillis organiseert cursus voetbalinitiator

Dendermonde – De Vlaamse Trainersschool heeft KV Sint-Gillis uitgekozen om de cursus getuigschrift C of Initiator Voetbal te organiseren. Naast Ninove, Ronse en Oudenaarde is Dendermonde de vierde plaats waar de lessen worden gegeven.
De cursus begint op vrijdag 4 september en duurt drie maanden. Hij gaat door in de kantine aan de Rodeweg in Sint-Gillis-Dendermonde. Deelnemen kost 200 euro, de helft kan worden teruggekregen via opleidingscheques.

Inschrijven kan op de site van Bloso.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie