KV Sint-Gillis organiseert cursus voetbalinitiator

Dendermonde – De Vlaamse Trainersschool heeft KV Sint-Gillis uitgekozen om de cursus getuigschrift C of Initiator Voetbal te organiseren. Naast Ninove, Ronse en Oudenaarde is Dendermonde de vierde plaats waar de lessen worden gegeven.
De cursus begint op vrijdag 4 september en duurt drie maanden. Hij gaat door in de kantine aan de Rodeweg in Sint-Gillis-Dendermonde. Deelnemen kost 200 euro, de helft kan worden teruggekregen via opleidingscheques.

Inschrijven kan op de site van Bloso.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie