Stadsbestuur grijpt naast veiligheidstrofee

Dendermonde – Dendermonde zag op 11 september de ‘Trofee Oost-Vlaamse Veiligheid’ aan z’n neus voorbijgaan. De trofee beloont “het beste multidisciplinaire veiligheidsproject” georganiseerd in de provincie. Gouverneur Denys streeft met het initiatief naar “meer bewustmaking ten gunste van een betere veiligheid in Oost-Vlaanderen”.

De jury bekroonde de stad Eeklo omdat zij aan haar evenementencel een veiligheidscel koppelde en een uitgebreid pakket veiligheidsmaatregelen uitwerkte. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een geldsom van 2.500 euro. Dendermonde diende in het kader van deze wedstrijd het project ‘Veilige Scholierenstad’ in. Andere projecten waren ‘Prioritair Rijden’ van UZ Sint-Lucas Gent en ‘Ten Rozen’ van Aalst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord