Verko vraagt aandacht voor zwerfvuilproblematiek

verko_afvalrobot.jpg

Dendermonde – De intercommunale Verko lanceerde op 3 december de campagne ‘Krak’ tegen sluikstorten en zwerfvuil. De mascotte van de actie is een vier meter hoge afvalrobot die “het bewustzijn van de inwoners omtrent deze niet-zo-propere-manieren” moet stimuleren. “Onze regio scoort sinds enkele jaren goed wat betreft de afvalstatistieken”, zegt woordvoerder Patrick Stevens. “Deze ‘krak’ in de stijgende tendens werd merkbaar na de maatregelen rond afvalvoorkoming die in 2001 binnen de regio werden ingevoerd. Deze symbolische ‘krak’ is nu ook de naam van onze mascotte”.

Meer informatie: www.dds-verko.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie