Wielerronde van Oost-Vlaanderen in Oudegem

Oudegem – Op zaterdag 10 juli is Oudegem het decor voor het eerste deel van de Ronde Van Oost-Vlaanderen. “Voor de derde maal zullen de beste Belgische nieuwelingen met elkaar in de clinch gaan om toch maar een van de felbegeerde truien te bemachtigen, toch zullen ze zich kunnen meten met internationale teams”, aldus het organisatiecomité. De renners, van 25 verschillende ploegen, rijden in Oudegem 72 kilometer, zijnde negen ronden van 8 kilometer, met start en aankomst op de Oudegemsebaan, ter hoogte van café De Filosoof. De renners beginnen eraan om 16:00 uur.

De tweede en laatste  rit van de Ronde van Oost-Vlaanderen vindt op zondag 11 juli plaats in Denderwindeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord