“Ik woon graag in Oudegem”

evitkindt.jpg
Evi en haar papa Marc. Beiden wonen ongelofelijk graag in Oudegem.

Oudegem – Evi T’Kindt (12) werd op het einde van vorig schooljaar na een reeks proeven en vragen over Oudegem uitgeroepen tot ‘Petatje’ van het jaar. Geen wonder, want ze bereidde zich grondig voor op de verkiezing. “Ik ken het hele verhaal van de Filosoof van Haaghem uit het hoofd en ik nam al voor de tweede keer deel, dus ik was goed voorbereid”, zegt ze. “Ik vind het plezant om in Oudegem te wonen. Het is hier rustig en er is veel ruimte om te spelen”. In juni sloeg Evi de deuren van de basisschool in Oudegem achter zich dicht. Vanaf 1 september gaat ze naar school in Gijzegem. Veel tijd om Oudegem te vergeten, heeft ze niet. Het eerste weekend van september kruipt ze al opnieuw in de huid van ‘Petatje’ en zal ze deelnemen aan allerhande activiteiten met als hoogtepunt de jaarlijkse ‘Gouden Petattenworp’ aan het gemeentehuis op zondag 5 september vanaf 18.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord