Judoka’s krijgen Sint op bezoek

yawarakwai2010.jpg
Appels – De Sint bracht zaterdagmiddag met twee van zijn Zwarte Pieten een bezoekje aan de judoka’s van Judoclub Yawara-Kwai uit Appels. Ze verrasten er een 25-tal jonge judoka’s en een vijftiental grotere met lekkers. De Sint toonde veel interesse in de sport en wist dat een van zijn Zwarte Pieten vroeger ook nog wel eens judo gedaan had. Die mocht eens tonen wat ze er nog van kende en gooide trainer Raf met een heuse morote-gari. Nadien mochten ook de judoka’s eens tonen wat ze in hun mars hadden en tot slot kregen ze allemaal een pakje met lekkers en een judo-button mee naar huis.

Meer informatie: www.yawara-kwai.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord