Zoek

Nieuwe buurtinitiatieven in de omgeving Sint-Jorisgilde

Dendermonde – Al een aantal jaren organiseert het stadsbestuur informatievergaderingen voor de bewoners van de Sint Jorisgilde, Gildenhof, Sint Rochusstraat en Begijnhoflaan. De bedoeling is telkens de stand van zaken van de geplande acties te bespreken en opmerkingen en suggesties te noteren.

In kader van het buurtprogramma ‘Buurt Aan Zet’ werd onder meer al de oprichting van een bewonerscomité gerealiseerd. En ook werd een braakliggend terrein ingericht en het aantal parkeerplaatsen uitgebreid. Voor dit en volgend jaar wil men het pleintje in de Begijnhoflaan van een speelinfrastructuur voorzien en is er het project ‘De Rode Draad’ en aandacht voor energiezuinig wonen. Op donderdag 31 maart om 19.30 uur worden deze nieuwe acties voorgesteld in het sociaal restaurant Tvork, Sas 34.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie