Nieuwe buurtinitiatieven in de omgeving Sint-Jorisgilde

Dendermonde – Al een aantal jaren organiseert het stadsbestuur informatievergaderingen voor de bewoners van de Sint Jorisgilde, Gildenhof, Sint Rochusstraat en Begijnhoflaan. De bedoeling is telkens de stand van zaken van de geplande acties te bespreken en opmerkingen en suggesties te noteren.

In kader van het buurtprogramma ‘Buurt Aan Zet’ werd onder meer al de oprichting van een bewonerscomité gerealiseerd. En ook werd een braakliggend terrein ingericht en het aantal parkeerplaatsen uitgebreid. Voor dit en volgend jaar wil men het pleintje in de Begijnhoflaan van een speelinfrastructuur voorzien en is er het project ‘De Rode Draad’ en aandacht voor energiezuinig wonen. Op donderdag 31 maart om 19.30 uur worden deze nieuwe acties voorgesteld in het sociaal restaurant Tvork, Sas 34.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord