Opwijk Ontploft zoekt jong talent

opwijk ontploft

Lebbeke/Opwijk – Jong muzikaal talent, graag even aandacht! Nijdrop organiseert een talentenjacht. Wie uitblinkt op een podium, goed is met taal, graag films inblikt, in een bandje speelt of er thuis op los danst, kan zich (liefst voor 10 maart) aanmelden. De geselecteerden mogen zich daarna komen bewijzen op Opwijk Ontploft! op 30 april. Opgelet: de leeftijd van de deelnemers moet tussen de 14 en 30 jaar liggen of minstens de helft van groepsleden tussen de 14 en 30. Deelnemers (of minstens één lid als het over een groep gaat) moeten in Opwijk of de aangrenzende gemeenten Asse, Baardegem, Merchtem, Buggenhout of Lebbeke wonen.

Meer informatie over Opwijk Ontploft: www.nijdrop.be/opwijktontploft

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord