Open Vld klaagt in brief aan handelaren parkeerbeleid aan

parkeerbeheer

Dendermonde – Open Vld voerde gisteren actie om de mobiliteit en in het bijzonder de parkeerproblematiek in de binnenstad aan te klagen.

“Sinds het begin van deze legislatuur weten we dat het aantal kooplustigen in Dendermonde met 25% gedaald is. Tevens geeft de Dendermondenaar te kennen dat parkeren in de binnenstad met stip op de eerste plaats staat, als grootste frustratie. Als oppositiepartij heeft Open Vld in verschillende gemeenteraden en raadscommissies verscheidene voorstellen gedaan om tegemoet te komen aan de verzuchtingen van de Dendermondenaar. Onze voorstellen werden door de CD&V/sp.a meerderheid steeds genegeerd”, aldus Stijn Pluym, fractieleider Open Vld Dendermonde.

Stijn Pluym: “Nu we in de helft van de legislatuur zijn, willen we met onze actie een brief aan alle handelaars uit de binnenstad overhandigen waarin onze constructieve voorstellen vermeld staan.”

Download en lees hier de volledige brief aan de handelaren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord