Open VLD tegen verkeersvrije koopzaterdagen

Dendermonde – Volgens gemeenteraadslid Hilde Dierickx (Open VLD) zijn de verkeersvrije koopzaterdagen, waarbij de commerciële binnenstad van Dendermonde enkele zaterdagen verkeersvrij gemaakt wordt, geen succes. Uit haar bevraging bij de winkeliers bleek ook dat de meesten geen voorstander waren van deze maatregel, aldus Dierickx in een mededeling. “Vorige zaterdag was inderdaad geen succes! Genoeg wandelaars, maar te weinig kopers.” Hilde Dierickx eist dan ook dat alle straten op de laatste ‘koopzaterdag’ van het jaar toegankelijk blijven voor het verkeer. “De eindejaarsverkoop mag niet op een fiasco uitdraaien”, klinkt het.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord