Zoek

Vroegere VHTI-directeur kandidaat voor N-VA

N-VA Dendermonde blijft nieuwe namen bekendmaken. Deze keer maakt de partij bekend dat Walter Deygers “een prominente plaats” krijgt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Deygers was tot anderhalf jaar geleden directeur van het VHTI en  coördinerend directeur van het katholiek secundair onderwijs in Dendermonde. Vandaag is hij met pensioen.

“De partij heeft me gevraagd om mijn visie op onderwijs in Dendermonde neer te schrijven in het partijprogramma”, aldus Deygers. “Samen met N-VA wil ik voluit gaan voor de realisatie van onze partijstandpunten . Wie onderwijs zegt, zegt ook gezinnen, jongerencultuur, betere fietspaden, veilige routes, preventiewerking, samenwerking met bedrijven… Daartoe wil ik ook mijn steentje bijdragen want er blijft nog echt veel te doen. Ik wil politiek bedrijven vanuit een sociaal, Vlaams en overtuigd christelijk engagement.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Veel succes beste Walter. Alleen hoop ik dat je NVA-Dendermonde met je pedagogische kennis en ervaring kunt doen afzien van het onzinnige en pedagogisch totaal onverantwoorde idee om de oude gevangenis van Dendermonde later om te bouwen tot een gevangenis voor minderjarigen. Als je dat niet lukt komen we mekaar ontgetwijfeld nog tegen.
    Alvast een alternatief: gooi de sloten en de poorten eruit en bouw die oude gevangenis om tot een leerbedrijf voor diezelfde jongeren, een leerbedrijf gesteund door het bedrijfsleven van Dendermonde. Een leerfabriek’ waar zij een positieve ervaring kunnen opdoen en een toekomstperspectief krijgen. Kinderen stop je niet in een gevangenis, niet in Afrika en niet in Vlaanderen. Het woord ‘jeugdgevangenis’ zou eigenlijk gewoon niet mogen bestaan.
    Groetjes
    Johan Baert
    OCMW-raadslid

Geef een reactie