Quizverbond organiseerde laatste quiz in ’t Peirt

Dendermonde – Zaterdag 4 mei organiseerde het Dendermondse quizcompetitieverbond AKV zijn jaarlijks bekertornooi in de zaal boven café ’t Peirt. De avond werd voor de gelegenheid herdoopt tot ‘Memorial Hugo De Boeck’ als eerbetoon aan de overleden quizzer, oud-bestuurslid en oud-voorzitter van meerdere quizverbonden. Hij overleed in 2011.

“De avond verliep op rolletjes dankzij de inzet van de quizploeg De Collega’s”, aldus Guy Veireman, voorzitter van AKV. “Winnaar van de avond was de ploeg Poco Loco. Dat was geen verrassing want deze ploeg is ook kampioen in de eerste afdeling van het AKV. De top van Vlaanderen dus.”

“Het was onze laatste quiz in zaal ’t Peirt want uitbater Mattie Van Causbroeck stopt er mee. Het bestuur van het quizverbond bedankt haar voor de jarenlange samenwerking”, aldus Guy Veireman.

Op de foto: Mattie en Helga van ’t Peirt, Guy Veireman, Hugo Langbeen en Michiel Veireman, leden van De collega’s.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord