Search

Stad maakt vanaf 1 juni gebruik van UiTdatabank

uitdatabank

Dendermonde – Vanaf 1 juni verschijnt op de stedelijke website en in het stadsmagazine een nieuwe activiteitenkalender die verbonden is aan de UiTdatabank. Deze nieuwe kalender zal de huidige vervangen. Aan verenigingen wordt gevraagd om alle activiteiten via www.uitdatabank.be in te voeren.

De UiTdatabank is een overkoepelend netwerk van steden, gemeenten en regio’s die samenwerken op het vlak van cultuur- en vrijetijdscommunicatie. Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Cursus, wandeling, kermis, sportevenement? Klein of groot? Voer alle activiteiten in via de UiTdatabank. De enige voorwaarde is dat de activiteit publiek toegankelijk is.

Tot 31 mei kunnen activiteiten via de huidige kalender op www.dendermonde.be nog worden ingevoerd. Op 1 juni verdwijnt de huidige kalender op de stadswebsite. Eerder ingevoerde activiteiten die plaatsvinden na 1 juni zullen door de stad naar de UiTdatabank worden verzet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie