Zoek

Ouders wisselen kinderopvangervaringen uit

Dendermonde – Fanny Biesemans, kandidaat gemeenteraadslid, organiseert op zaterdag 4 augustus van 10 tot 12 uur in het stadhuis een moment voor ouders om ervaringen op het vlak van kinderopvang uit te wisselen. Ook kinderen zijn welkom want opvang wordt voorzien!

“Je hebt een kind of kinderen tussen 0 en 14 jaar en zoekt of maakt gebruik van opvang voor klein en groot? Ikzelf mocht al ondervinden dat het niet evident is om voor mijn zoon Gabriël, nu 17 maanden jong, een geschikte opvangplaats te vinden. Naast het invullen van formulieren en praktische zaken, hecht ik namelijk veel belang aan het aanmoedigen van de ontwikkeling van mijn zoon. Daarom organiseer ik een gelegenheid voor ouders en andere geïnteresseerden om ervaringen uit te wisselen”, aldus Biesemans op haar blog.

“Op het programma staat ook een toelichting van het Kinderrechtenplan dat reeds geruime tijd wordt toegepast in Zottegem. OCMW-voorzitter en Vlaams parlementslid Kurt De Loor zal dit in eigen persoon uit de doeken komen doen.”

Inschrijven is nodig. Deelname is gratis. Stuur een e-mail naar fanny.biesemans@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie